Accuracy International

Eftersom mit M16 projekt gik op i lort og pengene bare brænder i  https://www.militariaweb.dk/ lommen, har jeg kastet mig over et nyt projekt [Smile]

Det startede med, at jeg købte et ACIS device til min Remington (skæfte så guy kan få en Remington til og “ligne” en AI riffel).

Sidder nu og overvejer om guy ikke skulle købe, the actual deal…Såååååå er der nogle af jer kloge hoveder, der ved noget om disse rifler. Er det bare noget pop, eller er det virkelig kræs for feinsmeckere.

I så fald, hvilken model skal man købe osv. Osv. Kom med jere mening.

Mvh.

Kelle
Citat:
quote:
Originally published via Kelle

…………….Er det bare noget pop, eller er det virkelig kræs for feinsmeckere………….

Er du på svampe (du har vel ikke allerede modtaget din AICS-Stock)????

Amateurs practice until they get it right. Professionals exercise until they can’t get it incorrect.
[Image: Gri5A.Jpg]
Et link til svampegufferen…

Http://www.Sportingservices.Co.United kingdom/accuracy.Asp

Hvis du henter den 15 minutters video, så er der også lidt information at hente…

Pop for novices… [Image: all_coholic.Gif]

Kræs for kendere…

[Image: skelet025.Gif]

Wildcatters does have greater amusing…

Et æble om dagen holder Doktoren væk…
Hvis du kan ramme mig!

Dr. Strangelove
Svampe???? Næææææ det blev sendt med Parcelforce Euro forty eight, som garentere levering inden for two dage i hele europa…..
Har du fået den fra US eller fra England? – jeg tror at mine bekendte i US vil blive meget forbavset over at høre dette!

Amateurs exercise till they get it proper. Professionals exercise till they can’t get it incorrect.
[Image: Gri5A.Jpg]
Fik det fra England…Ingen problmemer…Købte det her

http://www.Sportingservices.Co.United kingdom/

Overvejer som sagt, at købe en “rigtig” AI riffel og har fået GO fra gutterne i England, de skal bare have en tilladelse fra det lokale politi, så ingen problemer der (og ingen problemer ved politiet).

Eneste trouble er bare nu, at fra man bestiller en, til guy har den, går der ca. 6 mdr. [V] pis….Skriver lidt frem og tilbage med dem, lige i øjeblikket om hvilken kal., pibe, osv. Osv. Det skal være. De har vist AE modellen klar til levering, guys den tror jeg ikke, jeg kan nøjes med, når det nu skal være [Smile]

Mvh.

Kelle
Citat:
quote:
Originally posted via Kelle

Fik det fra England…Ingen problmemer…Købte det her

http://www.Sportingservices.Co.Uk/

Overvejer som sagt, at købe en “rigtig” AI riffel og har fået GO fra gutterne i England, de skal bare have en tilladelse fra det lokale politi, så ingen problemer der (og ingen problemer ved politiet).

Eneste trouble er naked nu, at fra man bestiller en, til guy har den, går der ca. 6 mdr. [V] pis….Skriver lidt frem og tilbage med dem, lige i øjeblikket om hvilken kal., pibe, osv. Osv. Det skal være. De har vist AE modellen klar til levering, guys den tror jeg ikke, jeg kan nøjes med, når det nu skal være [Smile]

Mvh.

Kelle

OK så (jeg har lige fået besked fra US – de har også fået deres nu; jeg beklager min manglende opdatering). Mit spørgsmål vedr. Dit svampeindtag skal henføres til spørgsmålet vedr. Kvaliteten på AI-rifler…………Sådan noget spørger man ikke om [Wink] (man spørger jo heller ikke om en Rolls Royce kører godt).

Vedr. Spørgsmålet om AE kontra AW, afhænger det helt af hvad du skal bruge den til – Accuracy International rifler er værktøjer, ikke jagtrifler. Hvis det er en jagtriffel du leder efter, kan du finde rifler som er 10 gange mere velegnet til dette formål, til den halve pris.
Den væsenligste forskel på de 2 modeller, er sikringen; AE’en har en 2-punkts-sikring og AW’en har en 3-punkts-sikring.
Når AE’en er kamret og sikret kan boltarmen bevæges (den er faktisk ret “løs”), skuddet kan dog ikke gå medmindre boltarmen er helt låst og riflen er afsikret. På AW’en kan bolten låses helt hvor den slet ikke kan betjenes – det er absolut et have to ved stalking.
AE og AW skyder ens (boltene kan faktisk byttes imellem dem) – AE’en fåes (som fashionable) kun i type og den er ikke forberedt for montering af AI-bipoden (den kan dog mod en merpris monteres med AI BiPod) og så fåes den kun i kaliber .308/7.62×51 NATO (som fashionable).
AE’en er en “politiriffel” og AW’en er en “militærriffel”. AE’en ikke en økonomimodel hvad angår kvaliteten, den er kun billigere fordi den kun fåes i een model. Finishen på AE’ren er flottere end på AW’en.
Hvad angår kvaliteten på alle rifler fra AI, er det de små detaljer du skal lægge mærke til (de fleste andre “high-cease-rifler” skyder også relativ præcist), f.Eks. Kikkertmontage………Det er de færreste andre riffelfabrikater, hvor det ikke er nødvendigt at røre windagen før efter 300 meter – d.V.S railen er fræset (AW) eller monteret (AE) så nøjagtigt at kikkertens mekaniske 0 er parallelt med railen/boringen i riflen (come once more Ignorant [Smile])
Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at PM’me.
[Image: AIBundstykker.Jpg]

Amateurs practice till they get it right. Professionals exercise until they can not get it incorrect.
[Image: Gri5A.Jpg]
Hvor er det FEDT…Det var lige sådan noget info jeg var ude efter, DET her kan jeg bruge til noget….Ok forstår dit “svampe indlæg” nu….

Må indrømme, at den skal bruges til jagt/feldtskydning osv. Hvis jeg køber en. Har allerede three helt alm. Jagtrifler og 2 lidt mere specielle, så det er jo ikke fordi jeg “mangler” noget [Big Grin] Ej det skrev jeg naked ikke, godt konen ikke kender denne website online[Big Grin][Big Grin][Big Grin]

Sagen er vel naked den, at jeg købte et skæfte, fik en der lignede og nu står og gerne vil have den “rigtige”….Så kan det være, at en af de andre må ryge…Selvom det er lidt svært og skille sig af med dem, de er jo lidt som ens børn, man kommer jo til og holde af det skidt [:o)]

Som jeg ser det, er AE modellen lidt “skod” modellen (ja ja ja ved det godt, vasker min mund i sæbe) og de andre mill. Spek. Toppen af poppen…Er det helt forkert. Så er der lige valg af kal. Og hvilken pibe der skal på puuuuha.

Hvad den skal bruges til hmmmm, skud på lange preserve (feldtskydning) og jagt (ikke så lange hold)

Har overvejet en .243 guys der er kuglen sku lidt permit i det og tror ikke lige det er sagen på lange preserve. Så er der min yndlings kal. Three hundred Win. Mag. Nem og få ammo til, kan få det meste i kugler og så flyver den jo så dejlig langt [Big Grin], måske det bliver den.
Nej AE’en er ikke en skod-version, den er naked til et andet formål stop AW’en….. Så specifik i anvendelsen at man har kunne begrænse den til een kaliber, men det gør den absolut ikke ringere. Man skal ikke la’ sig snyde af Milspec. – det kan i princippet bare være farven -det er det så ikke her, men en militær specifikation kan faktisk godt give sig u.S. I, at guy accepterer større tolerancer quit man ville gøre på en kommerciel riffel. Begge typer rifler har samme ISO-godkendelse (bl.A. 25.000 skud før fejlfunktion) og som jeg skrev tidligere, har AE’eren en flottere end end AW’eren.
Det er en meget tung riffel at anvende til jagt…..F.Eks. Vejer en AWP (7.62×51 NATO) m/fuldt magasin og diverse andet krimskrams, 7,6 kg!!!!!
En AW i kaliber .300 WM modelbetegnes som AWM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *